NOVO – LOKALNI PREZRAČEVALNI SISTEMI Z REKUPERACIJO - IZKORISTEK DO 97%

Zakaj prezračevati?

Slab zrak je pojav v zatesnjenih prostorih, ki se ne prezračujejo ali se malo prezračujejo. Kisik v zaprtih in zatesnjenih bivalnih prostorih je lahko zelo iztrošen, zrak je poln vonjav, mikroorganizmov, organskih spojin, žlahtnih plinov, ki prodirajo iz gradbenih materialov, ogljikovega dioksida in vodne pare. Bivanje v takih prostorih je neprijetno in škodljivo, če se ne izdatno prezračujejo.

Za ustrezno prezračenost prostorov v katerih bivamo, bi morali vsako uro odpreti okna za vsaj 5 minut oz. vsaki dve uri za 10 minut. Seveda se tega urnika velika večina med nami ne more držati. Do slabe prezračenosti v naših domovih prihaja tudi ko spimo ali ko so zunaj neugodne vremenske razmere za zračenje. Takrat večinoma nimamo odprtih oken in sčasoma se navadimo na slabšo kvaliteto zraka.

Slab zrak negativno vpliva na naše počutje in zdravje. Zaradi povišane koncentracije ogljikovega dioksida in zmanjšane koncetracije kisika, naše telo ne more pravilno delovati.

Zadihajte sproščeno!

Za zdravje in dobro počutje ter zaščito strukturnih elementov objekta je obvezna zadostna izmenjava zraka, da preprečimo razvoj plesni ter zagotovimo nadzorovano izmenjavo izrabljenega zraka s svežim, filtriranim zunanjim zrakom. S hitro in enostavno montažo prezračevalnih sistemov z rekuperacijo vam tukaj predstavljamo popolno rešitev za vaš dom in druge prostore.

Lokalni prezračevalni sistemi SIKU:

  • izkoristek do 97%
  • izjemno tihi
  • enostavni za čiščenje
  • Primerni za novogradnje in sanacije
  • brez vzdrževalnih stroškov
  • 3 letna garancija

Prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote je energetsko učinkovita naložba z nepovratno finančno spodbudo s strani Eko sklada.

Klimatske naprave

Klimatske naprave so postale nepogrešljiv aparat v naših domovih ter ostalih bivalnih prostorih, ki nudijo idealno prostorsko klimo skozi vse leto, saj je namenjena hlajenju, ogrevanju in razvlaževanju prostorov.

Pred izbiro ustreznega modela je poleg poznavanja tehničnih lastnosti in videza naprave ključna določitev ustrezne namestitve naprave v prostor, za kar je potreben posvet s strokovnjakom, zato priporočamo predhodni ogled na lokaciji.

V našem podjetju vam bomo z veseljem nudili brezplačni posvet z našimi izkušenimi monterji in skupaj z vami izbrali idealno klimo za vas. V kolikor vgradnjo klimatske naprave še načrtujete, vam strokovno pomagamo tudi s svetovanjem. Pri nas najdete celostno storitev od dobave, montaže in servisa klimatskih naprav blagovnih znamk priznanih proizvajalcev: Daikin, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Havey Industries, Panasonic, Toshiba. Gree in drugo.

Podrobnejši opis kako poteka montaža klimatske naprave si lahko preberete tudi na spodnji povezavi: https://www.mojmojster.net/clanek/905/Montaza_klima_naprave

Toplotne črpalke

Si želite znižati stroške ogrevanja in pri temu ohraniti prijetno topel dom? Potem je toplotna črpalka prava izbira za vas.

Toplotne črpalke so energetsko varčne in varne za okolje saj imajo vgrajen zelo učinkovit sistem ki s pomočjo električne energije zajema toploto iz zraka, obnovljivega vira energije. Na ta način ustvarjala prijetno topel dom in hkrati ogreva še sanitarno vodo, pri tem pa so obratovalni stroški zelo nizki.

Vgradite jo lahko v novogradnjo ali starejši objekt, priklopite na radiatorsko, talno ogrevanje ali kombinacijo obojega. Pomembno pa je, da glede na vaš objekt in potrebe izberete pravo toplotno črpalko. Naši strokovni monterji, ki so tudi pooblaščeni za ravnanje z F-plini, vam bodo pri izbiri brezplačno svetovali.

V kolikor ste v fazi odločanja o izbiri toplotne črpalke ali načrtovanja samega projekta, vam nudimo tudi kakovostno informiranje in svetovanje.

Gospodinjski aparati in bela tehnika

Montaža gospodinskih aparatov lahko predstavlja edinstven izziv za domače mojstre. Vendar pa je zaradi specifičnosti posameznih izdelkov ter vrst aparatov priporočljivo, da montažo in priklop izvede strokovnjak, ki poleg znanja poseduje še izkušnje. To drži tudi za servis omenjenih naprav.

V našem podjetju vam med drugim nudimo tudi montažo in servis gospodinjskih aparatov in bele tehnike blagovnih znamk AEG, Beko, Bloomberg, Electrolux, LG, Samsung ter Zanussi. Naši strokovnjaki bodo storitev ne le temeljito opravili, temveč za seboj ne bodo pustili negativnega vtisa zgolj ”še enega serviserja na obisku”.

Garancijski servis se zagotavlja v skladu s pogoji navedenimi na garancijskem listu. Za velike gospodinjske aparate zagotavljamo servis na Vašem domu, razen v primeru specifičnega dela oz. potrebe po večkratnem testiranju. Servis manjših aparatov se opravi v delavnici.

Rezervni deli

Nudimo tudi dobavo rezervnih delov za pooblaščene znamke: AEG, Beko, Blomberg, Electrolux, LG, Samsung, Zanussi.

Tako lahko za vzdrževanje vaših aparatov pri nas naročite potrebne rezervne dele. Za naročilo nas lahko pokličete na 05/6418652 ali nam pošljete elektronsko pošto na vlado.bucaj@gmail.com.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več